Kontakta oss om du ska sälja ditt silver i Stockholm

Välkommen till oss på Myntkompaniet i Stockholm, vårt kontor ligger på Svartensgatan 6. Vi köper ditt silver direkt på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online. Du har pengarna på kontot så snabbt du accepterat vår offert. Det går även bra att kontakta oss om du ännu inte har bestämt dig för att sälja ditt silver, vi värderar gärna dina föremål.

Bra betalt för ditt silver

Hos oss på Myntkompaniet i Stockholm blir dina värdesaker rättvist bedömda av våra erfarna medarbetare. För att säkra att du får bästa möjliga pris kan vi i vissa fall även erbjuda att ditt silver auktioneras ut, om föremålet är värderat till ett högre pris än silvret i sig.

Vi köper mer

Vi har lång erfarenhet inom handel av samlarmynt, frimärken och ädelmetaller. Sedan några år tillbaka tillhör vi AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Detta medför att vi kan, om vi anser att värdet för ädelmetallen är mindre än auktionsvärdet, erbjuda att objektet auktioneras ut istället.


Inga dolda avgifter

Det spelar ingen roll om du väljer att sälja ditt guld, silver, mynt eller frimärken till oss. Vi tar inte ut några dolda avgifter för vår service. 


Varmt välkommen till Myntkompaniet i Stockholm.

Kontakta oss

Myntkompaniet i Stockholm

Svartensgatan 6

116 20, Stockholm

 08-640 09 78

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Hur mycket är det värt?

Du kan använda vår tabell här vår att beräkna hur mycket du kan få för dina värdesaker.

Beräkna ditt värde här

Sälja Guld Stockholm

Myntkompaniet i Stockholm

Svartensgatan 6

116 20 Stockholm

Kontakta oss

 08-640 09 78

 mail@philea.se

Öppettider

måndag - fredag 10:00 - 17:00

lördag - söndag Stängt

Myntkompaniet i Stockholm

Vi på Myntkompaniet har hjälpt privatpersoner att sälja guld och andra föremål i över 20 år. Har du rensat smyckeskrinet på guldsmycken, ärvt guldmynt eller andra föremål i guld som du inte vill ha kvar? Då kan vi hjälpa dig omvandla guld till pengar.