Att sälja ditt silver har aldrig varit lättare!

Med guldförsändelse skickas ditt silver på ett säkert sätt!

 

Omvandla ditt silver till pengar på ett krångelfritt sätt! När du vill sälja ditt silver kan du enkelt göra det på vårt kontor i Stockholm eller fixa allt direkt online. Du skickar tryggt och säkert ditt silver med Guldförsändelse®. Med en guldförsändelse är dina värdesaker försäkrade upp till 500.000 kronor. Kontakta oss så värderar våra experter ditt silver!

Vi köper ditt silver i Stockholm

Går du i tankarna på att sälja ditt silver som du har liggandes hemma? Vi köper ditt silver på ett enkelt, prisvärt och säkert sätt i Stockholm. Du kanske har ett eller flera silversmycken som du funderar på att sälja? Då kan våra experter värdera ditt silver för det bästa möjliga priset. Till oss kan du sälja silver av olika kvaliteter och skick. Det är inte bara silversmycken som tas emot utan även silverbestick, silverkedjor, silverfat och till och med silverpokaler. Oftast köper vi ditt silver direkt, men kan i vissa fall även erbjuda att ditt silver auktioneras ut, om föremålet är värderat till ett högre pris än silvret i sig.

 

Med oss är det aldrig några dolda avgifter!

Förutom att vi köper silver tar vi även emot andra föremål


Är du intresserad av att sälja andra värdesaker än silver? Vi tillhör AB Philea som är ett av Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Det gör att vi har kompetensen även för att värdera andra föremål till rätt värde som exempelvis ädelmetaller. 


Varmt välkommen till Myntkompaniet i Stockholm.

Kontakta oss

Myntkompaniet i Stockholm

Svartensgatan 6

116 20, Stockholm

 08-640 09 78

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Hur mycket är det värt?

Du kan använda vår tabell här vår att beräkna hur mycket du kan få för dina värdesaker.

Beräkna ditt värde här