Vi omvandlar ditt guld till pengar! 

Med myntkompaniet blir det enkelt att sälja ditt guld i Stockholm

Vi köper ditt guld direkt på vårt kontor, eller så kan du boka tid på telefonnummer 08-6400978. Vi skickar en Guldförsändelse® hem till dig inom ett par dagar. Du har pengarna på kontot så snabbt du accepterat vår offert. Det går även bra att kontakta oss om du ännu inte har bestämt dig för att sälja ditt guld – vi värderar gärna dina föremål. Välkommen till oss på Myntkompaniet i Stockholm, vårt kontor ligger på Svartensgatan 6.

Bra betalt för ditt guld

Hos oss på Myntkompaniet i Stockholm blir dina värdesaker rättvist bedömda av våra erfarna medarbetare. För att säkra att du får bästa möjliga pris kan vi i vissa fall även erbjuda att ditt guld auktioneras ut, om föremålet är värderat till ett högre pris än guldet i sig.

Guldförsändelse®

Om du väljer att sälja ditt guld till oss online får du hem en Guldförsändelse® av oss. Det innebär att du får hem ett brev som du med säkerhet kan skicka dina värdesaker till oss med. Försändelsen är försäkrad upp till ett värde av 500.000 kr. Observera att det är viktigt är att du sparar kvittot från posten.

Varmt välkommen till Myntkompaniet i Stockholm

Kontakta oss

Myntkompaniet i Stockholm

Svartensgatan 6

116 20, Stockholm

 08-640 09 78

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Hur mycket är det värt?

Du kan använda vår tabell här vår att beräkna hur mycket du kan få för dina värdesaker.

Beräkna ditt värde här

Så här säljer du ditt guld

Du kan sälja ditt guld till oss online genom att följa stegen nedan, eller besöka vårt kontor i Stockholm.

1.

Du kontaktar oss via formuläret som du hittar här på hemsidan. Fyll i alla uppgifter ordentligt, allt kommer gå mycket snabbare om det blir rätt från början.

2.

Efter att vi kontaktat dig, kommer det en Guldförsändelse® med posten. Fyll i alla papper, skriv under dokumentet och skicka ditt guld till oss.

3.

Våra experter gör en kvalificerad värdering av dina objekt. Om något föremål bedöms mer värt än guldvärdet, kan vi föreslå försäljning via auktion.

4.

Vi återkommer med en offert på din försändelse, när du godkänt den sätts dina pengar in direkt på det konto du angett.